ChiosTV

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα 14/4/2014  Ω\08.00 με Ω\11.00 με επιτυχία   οι εξετάσεις  (τεστ) αξιολόγησης των μελών εθελοντικών ομάδων που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,  στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Χίου.

Τα σεμινάρια είχαν ολοκληρωθεί την 30\4\2014  και οι συμετέχοντες σ´  αυτά  προσήλθαν σήμερα για να  υποβληθούν σε τεστ αξιολόγησης το οποίο διεξήχθη πανελλαδικά σε όλες τις Π.Υ. και σε πραγματικό χρόνο αφού τα θέματα και οι απαντήσεις απεστάλησαν από και προς στην Πυροσβεστική Ακαδημία με ηλεκτρονικό τρόπο.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Χίου ευχαριστεί όλα τα μέλη των εθελοντικών ομάδων για την μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών σε όλη την διαδικασία της επιμόρφωσης και της σημερινής αξιολόγησης, καθώς και για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο προσφορά θέλησης  και μάθησης που επέδειξαν. Οι εθελοντικές και αφιλοκερδής προσπάθειες αυτές σε ένα χώρο τόσο νευραλγικό  συμβάλλουν και επιβεβαιώνουν την κοινωνική αναγνώρισή των εθελοντών  και επιβάλλουν στους επαγγελματίες να επιτύχουμε το καλύτερο.
Τέλος  υπενθυμίζουμε ότι ουδεμία εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά επιτρέπεται χωρίς την έγραφη άδεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χίου και οι παραβάτες εκτός από την ποινική δίωξη υποχρεούνται και σε αστική αποζημίωση ανάλογα με τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production