ChiosTV

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με σχετική ανακοίνωση το ΚΚΕ  δηλώνει:

Στόχος και του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι η υλοποίηση παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων, που προωθούνται στο πλαίσιο των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ και αποτελούν επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα, για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.

Ο λαός έχει πλέον αρκετή πείρα για να αντιληφθεί ότι τα πρόσωπα αλλάζουν με σκοπό να προχωρήσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο η ίδια αντιλαϊκή πολιτική και ότι οι ανασχηματισμοί αντιλαϊκών κυβερνήσεων δε μπορούν να αποτελέσουν την πραγματική ελπίδα για τη ζωή και το μέλλον του.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού, που όλοι μοιάζει να μιλάνε με όλους, ούτε ο ανασχηματισμός της σημερινής κυβέρνησης, ούτε οι γέφυρες που ρίχνει η αξιωματική αντιπολίτευση σε δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, σηματοδοτούν αλλαγή πολιτικής υπέρ του λαού.

Οι γνωστοί παλιοί και «νέοι» σωτήρες κινούνται στο παλιό και δοκιμασμένο πλαίσιο του ίδιου δρόμου ανάπτυξης, που μας έφερε στην κρίση, του γνωστού μονόδρομου του καπιταλισμού και της ΕΕ των μονοπωλίων.

Αυτές οι διεργασίες «των πάνω», που γίνονται μακριά από τον λαό και τις ανάγκες του, μας υπενθυμίζουν ότι ακόμη πιο γρήγορα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία για την ενδυνάμωση του λαϊκού κινήματος και της λαϊκής συμμαχίας, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production