ChiosTV

ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ

Αποζημίωση 30.000 ευρώ θα πληρώσει αξιωματικός της αστυνομίας σε γυναίκα συνάδελφο του καθώς μετά από τον χωρισμό τους, διέρρευσε βίντεο όπου εκείνη του κάνει στοματικό έρωτα.

Ο αξιωματικός από την Κύπρο ήταν παντρεμένος αλλά διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την συνάδελφο του ενώ της είχε υποσχεθεί πως θα χωρίσει για να την παντρευτεί. Κατά την διάρκεια της σχέσης τους είχαν βγάλει με τη συναίνεση της γυναίκας βίντεο με κινητό τηλέφωνο στο οποίο εμφανιζόταν η αστυνομικός να κάνει στοματικό έρωτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας protothema.gr, ο αστυνομικός είχε πει στην γυναίκα ότι είχε διαγράψει το βίντεο. Τελικά οι δυο τους χώρισαν επειδή ο αξιωματικός δεν τήρησε την υπόσχεση του καθώς δεν πήρε διαζύγιο και τότε άρχισε το επίμαχο βίντεο να κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνα των συναδέλφων τους. Επίσης κυκλοφορούσε και στα κινητά των παιδιών που πήγαιναν στο σχολείο της κόρης της, με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει θύμα σχολιασμών από τους συμμαθητές της.

Ρεπορτάζ για το θέμα είχε κάνει και ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ και τότε δεν είχε αναφερθεί το όνομα της γυναίκας. Ο αστυνομικός είχε αρνηθεί ότι συμμετείχε στο βίντεο καθώς δεν φαίνεται το πρόσωπο του παρά μόνο το γεννητικό του όργανο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι πρόκειται για κάποιον άλλο και παρουσίασε ένα κατάλογο ανδρικών ονομάτων, με τους οποίους η αστυνομικός είχε σχέσεις. Μάλιστα στον κατάλογο περιλαμβάνονται πολλοί αστυνομικοί και φέρει την υπογραφή της γυναίκας.

Η αστυνομικός υποστήριξε ότι έγραψε τον κατάλογο με τα ονόματα των εραστών της γιατί της το είχε ζητήσει ο αξιωματικός τον οποίο και αγαπούσε υπερβολικά. Το δικαστήριο αθώωσε την Τρίτη το ΡΙΚ, αλλά καταδίκασε τον αξιωματικό σε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

koolnews.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production