ChiosTV
eirini papadopoulou 12

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Δεν έχω νιώσει ακόμα το απόλυτο… (Αποκλειστική Συνέντευξη)

 

Θα ήθελα να είμαι περήφανη για αυτόν. Μου αρέσει να θαυμάζω τον άντρα που είναι δίπλα μου για το οτιδήποτε μπορεί να είναι, π.χ. μπορεί ακόμα και αν είναι καλόψυχος άνθρωπος

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι. Την γνωρίσαμε μέσα από το X-FACTOR,οπού ξεχώρισε τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες και όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Πάνος Κιάμος, η Έλλη Κοκκίνου, ο Ηλίας Βρεττός,η Πάολα κ.α. Το “Κορμί”, όπως την αποκαλούν τα μέσα,θέλει να ναι περήφανη και να θαυμάζει τον άντρα που είναι δίπλα της. Στόχος της μία πετυχημένη δισκογραφία μένοντας συγκεντρωμένη και ανεπηρέαστη στην δουλειά της…

   

1. Τι αποκόμισες από το X FACTOR;

 Αυτό που έμαθα στο X-FACTOR είναι ότι όπως και εκεί έτσι και στο χώρο εργασίας αυτής της δουλειάς θα έχεις ανθρώπους που θα σε αμφισβητούν ή θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν ή να σε επηρεάσουν αρνητικά αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις και πιστεύεις χωρίς να σε επηρεάζουν.

eirini papadopoulou 1

2. Ασχολείσαι 5 χρόνια με το τραγούδι και έχεις κάνει αρκετά βήματα, ποιες είναι οι επόμενες προσδοκίες σου;

Οι επόμενες προσδοκίες είναι μία επιτυχημένη δισκογραφία κάνοντας τις σωστές επιλογές στα τραγούδια και στους ανθρώπους.

eirini papadopoulou 2

3. Είσαι μια γυναίκα που μαγνητίζεις τα αντρικά βλέμματα, πως θέλεις εσύ να είναι ο άντρας που θα έχεις δίπλα σου;

Θα ήθελα να είμαι περήφανη για αυτόν. Μου αρέσει να θαυμάζω τον άντρα που είναι δίπλα μου για το οτιδήποτε μπορεί να είναι, π.χ. μπορεί ακόμα και αν είναι καλόψυχος άνθρωπος και βοηθάει τους συνανθρώπους του. Πρέπει απλά να τον θαυμάζω αλλιώς δεν ερωτεύομαι εύκολα. Θέλω να με σέβεται όπως θα τον σέβομαι, να έχει κατανόηση και διάθεση για ζωή.

eirini papadopoulou 3

4. Έχεις βρει τον άντρα των ονείρων σου;

Όχι ακόμα. Δεν έχω νιώσει το απόλυτο ή ίσως στο μέλλον αντιληφθώ ότι δεν υπάρχει

 

5. Έχεις κατακτήσει το κοινό όχι μόνο για τις φωνητικές σου ικανότητες, αλλά και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Θεωρείς ότι έχεις δηχθεί πόλεμο από τα Μ.Μ.Ε. ;

Δεν νιώθω ότι έχω κατακτήσει ακόμα το κοινό που θα ήθελα. Μάλλον, για να νιώσεις έτσι νομίζω ότι θα πρέπει να είσαι πολλά χρόνια στην κορυφή. Όσο για τα Μ.Μ.Ε. δεν έχω παράπονο. Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όπως συμφέρει τον καθένα. Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτά όσο δύσκολο και αν είναι γιατί είσαι μέσα στο σύστημα.

eirini papadopoulou 4

6. Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, τι θα ήθελες να αλλάξεις;

Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Καθετί που έγινε, έγινε για κάποιο λόγο και πιστεύω να πήρα σοφία από την κάθε μου επιλογή. Τα τελευταία χρόνια, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν, αποδέχτηκα εμένα και όσους υπάρχουν στη ζωή μου έτσι όπως είναι.

eirini papadopoulou 5

7. Ποια είναι τα σχέδιά σου για το φετινό καλοκαίρι;

Τα σχέδια μου είναι να μπορέσω να συνδυάσω δουλειά και καλοκαίρι μαζί. Άρα πιθανότατα να είμαι σε tour… Και τον Αύγουστο  να εξαφανιστώ.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=hTYxzNCa3v0

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production