ChiosTV
katerina eugenikou 00jpg

Ποια νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε στο Chios TV μόνη αλλά ευτυχισμένη; (Αποκλειστική Συνέντευξη)

 

Είναι μόλις 19 ετών, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ταλέντο της όσο και για τον χαρακτήρα της. Μιλάμε φυσικά για την

 

Είναι μόλις 19 ετών, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ταλέντο της όσο και για τον χαρακτήρα της. Μιλάμε φυσικά για την Κατερίνα Ευγενικού!
Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή “Στην υγειά μας”, απέσπασε εκτός από το χειροκρότημα … και τις θετικές εντυπώσεις μεταξύ άλλων του Σπ. Παπαδοπούλου και του Κ. Βουτσά.

Από πολύ μικρή σε ηλικία 5 ετών άρχισε το πιάνο, το οποίο λάτρεψε και στη συνέχεια ανακάλυψε την μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι ! Στη συνέχεια κατάλαβε πως το τραγούδι και γενικότερα η μουσική είναι τα μόνα πράγματα που θέλει να ασχοληθεί και που την εκφράζουν και γι αυτό έχει αφοσιωθεί και δουλεύει καθημερινά σκληρά γι’αυτό που αγαπά. Στα 14 της έκανε τα πρώτα της βήματα σε μουσικές σκηνές όπως ΙΑΝΟΣ και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Δημητριάδη, την Πόπη Αστεριάδη, τον μεγάλο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και στη συνέχεια εμφανίστηκε στη μεγάλη σκηνή του Ποσειδωνίου στο πλευρό του Αντύπα και της Δ. Βανδή. Ήταν ένα πολύ μεγάλο της όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε και συνεχίζεται ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ξανά με τον Αντύπα και την Έλλη Κοκκίνου.

 

Καλησπέρα Κατερίνα κατάγεσαι από  Ελαφόνησο είσαι ένα νέο και όμορφο κορίτσι και θα ήθελα να μας μιλήσεις με λίγα λόγια για τα παιδικά σου χρόνια και τα ερεθίσματα που σε οδήγησαν να ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι…

Καλησπέρα, χαίρομαι πολύ που κάνουμε αυτή τη συνέντευξη μιας και έχει να κάνει με κάτι που αγαπώ πολύ! Μπορώ να πω ότι τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα ..Από πολύ μικρή στα 5 μου άρχισα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο το οποίο λάτρεψα και το οποίο επίσης ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα μεγάλο ερέθισμα για να ασχοληθώ με το τραγούδι. Αν και ένιωθα από τότε πως το τραγούδι υπήρχε στη ψυχή μου, αφού πήγαινα δημοτικό και άκουγα Ελένη Βιτάλη, Πόλυ Πάνου, Χάρις Αλεξίου, ενώ τα άλλα παιδάκια άκουγαν τα κλασσικά παιδικά τραγούδια.

 katerina eugenikou 11

Σε είδαμε να συμμετέχεις στο Ποσειδώνιο στην αγκαλιά δυο αγαπημένων τραγουδιστών και αναφέρομαι για τον Αντύπα και την Δ. Βανδή… Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία, ήταν η πρώτη σου μεγάλη εμφάνιση…

Αυτή η συνεργασία προέκυψε τόσο ξαφνικά ..Εκείνο το διάστημα προσπαθούσα να μάθω αν γίνεται οντισιόν στο Ποσειδώνιο γιατί ήταν πάντα όνειρό μου να βρεθώ σε μία τέτοια σκηνή και νομίζω πως είχα τρομερό “timing” γιατί πήγα, συμμετείχα στην οντισιόν και με επέλεξαν για να είμαι στο πλευρό του Αντύπα και της Δ. Βανδή. Ήταν μία υπέροχη σεζόν για μένα αφού αυτοί οι δύο υπέροχοι καλλιτέχνες με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο όπως και όλα τα άλλα παιδιά! Νιώθω πολύ τυχερή που η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στο Ποσειδώνιο!!

 katerina eugenikou 33

Αντύπας-Κοκκίνου στην Θεσσαλονίκη πως είναι τα πράγματα εκεί και πως αισθάνεσαι;

Είναι πρώτη φορά που πηγαίνω Θεσσαλονίκη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’αυτό !! Πρώτον γιατί ο Αντύπας με στηρίζει στα πρώτα μου βήματα κάτι το οποίο με συγκινεί πολύ και δεύτερον γιατί είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω σε αυτό το μαγικό μέρος !! Την Ε. Κοκκίνου την γνώρισα στη Θεσσαλονίκη και έχω να λέω τα καλύτερα, αφού είναι μια γυναίκα γλυκύτατη, με χιούμορ και υπέροχη φωνή! Είναι μία εμπειρία που σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη !

 katerina eugenikou 44

Σε μια περίοδο σαν την δική μας όπου η Οικονομία μας έχει πιάσει πάτο, ο κόσμος συνεχίζει να διασκεδάζει όπως πριν ή έχει αλλάξει και αυτό γιατί κάποτε γινόταν πόλεμος από λουλούδια… Αυτό συμβαίνει ακόμα;

Σε μία περίοδο σαν τη δική μας, σίγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και σίγουρα ο πόλεμος των λουλουδιών δεν αποδίδει όπως παλιά.. Πράγμα το οποίο το βλέπω καθημερινά.. Επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει κυρίως με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία προσπαθώ κάθε φορά να κάνω τον κόσμο να περνάει ευχάριστα, κυρίως να ξεχνιέται καθώς βλέπω πως το έχει ανάγκη. Χαίρομαι πολύ γιατί μέσα απ τη μουσική και το τραγούδι ο κόσμος ξεχνιέται, διασκεδάζει, ψυχαγωγείται αλλά κι εγώ μέσα από αυτά παίρνω ζωή!

 

Υπάρχουν στιγμές που να νιώθεις άσχημα όταν βλέπεις κάποιους να αδειάζουν σακούλες με λουλούδια ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι ανοίγουν σακούλες για να φάνε;

Απόλυτη σιωπή…

 katerina eugenikou 55

Το καλοκαίρι πλησιάζει υπάρχει κάποιο πλάνο.. θα σε δούμε κάπου.. θα υπάρξει κάποια συνεργασία.. μίλησε μας..

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το περιμένω πως και πως ..Η αγαπημένη μου εποχή!! Εε όλο και κάπου θα με δείτε, αλλά ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι γιατί δεν είναι σίγουρο ..Υπάρχουν αρκετές προτάσεις όμως και αυτό είναι καλό! Μόλις κλείσει το πλάνο του καλοκαιριού θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε !!

 

http://www.youtube.com/watch?v=1MIr-lQAW58

 

Κάποιος μπορεί να πει ότι έχεις το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και αναφέρομαι στο γεγονός ότι σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερες να συνεργαστείς με μεγάλα ονόματα… Το ίδιο συμβαίνει και με την προσωπική σου ζωή;

Η αλήθεια είναι πως πάντα με ρωτάνε γι’αυτό. Στα 15 μου είχα την πρώτη μου συνεργασία με τον σπουδαίο τραγουδιστή Μιχάλη Δημητριάδη, στη συνέχεια με την Πόπη Αστεριάδη και μετά ακολούθησαν και άλλα πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Αντύπας, η Δ. Βανδή, η Ε. Κοκκίνου και πολλοί άλλοι υπέροχοι τραγουδιστές. Επίσης ξαφνικά βρέθηκα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μιας και το αναφέρατε από πρόσκληση του ίδιου, κάτι το οποίο ήταν για μένα πρωτόγνωρο μιας και δεν είχα ξαναεμφανιστεί στη τηλεόραση. Το άγχος μου ήταν απερίγραπτο αλλά προσπάθησα πολύ να το ελέγξω, να το αποβάλλω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό! Κανείς σίγουρα θα πει πως όλα έγιναν κάπως γρήγορα ειδικά για την ηλικία στην οποία βρίσκομαι, αλλά η αγάπη και το πάθος που έχω για το τραγούδι με έκαναν να αγωνίζομαι ασταμάτητα και να προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι καλύτερη! Η θέληση, η υπομονή και η πίστη είναι ότι καλύτερο για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας !! Όσο για την προσωπική μου ζωή, είμαι πολύ καλά, ήρεμη κυρίως, αφοσιωμένη στη δουλειά μου και μόλις βρίσκω χρόνο περνάω όμορφα με φίλους, φίλες και ανθρώπους που αγαπώ.

 

http://www.youtube.com/watch?v=UkgoKsaBw-A

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production