ChiosTV
athina velisari 0

Αθηνά Βελισσάρη: “Οι τραγουδιστές δεν έχουν μόνιμη κατοικία…” Αποκλειστική Συνέντευξη

 

Θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάει από  μικρό παιδί, εξάλλου είχα μουσικά ερεθίσματα από τους δικούς μου.

1.Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι και ποια ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου μετά το “FAME STORY”?

Θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάει από  μικρό παιδί, εξάλλου είχα μουσικά ερεθίσματα από τους δικούς μου. Μεγαλώνοντας θυμάμαι  ότι το πράγμα μόνο του με οδήγησε σε αυτό. Μπορείς να το πεις και μοίρα αν θες… Όταν τελείωσε το FAME STORY τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμένα. Μεγαλύτερη πίεση ένιωθα μέσα στο παιχνίδι παρά έξω! Ο κόσμος ήταν πολύ διαχυτικός και ευτυχώς δεν αντιμετώπισα κανένα ακραίο περιστατικό παρά το γεγονός ότι μέσα από τα talent shows δημιουργούνται και συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες. Ήμουν  πολύ τυχερή καθώς μετά το FAME συνεργάστηκα με τον Γιάννη Πλούταρχο, καθώς επίσης συμμετείχα σε ένα Project για την ταινία «Γαλάζιο Φόρεμα» σε μουσική του Διονύση Τσακνή μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Ελεάνα Παπαιωάνου.

athina velisari 2

2. Ακούστηκαν διάφορα για το τέλος της συνεργασίας σου με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Χίου…  Τι έχεις να πεις για αυτό?

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ακούστηκε για το τέλος της συνεργασίας μου με το νυχτερινό κέντρο «Θάλασσες». Εγώ με τους ιδιοκτήτες είχαμε κάνει μια συμφωνία που τηρήθηκε πολύ καλά και με απόλυτο σεβασμό και από τις δυο πλευρές η οποία έληξε την ημερομηνία που είχαμε ορίσει.

athina velisari 3

3. Τι ήταν κατά τη γνώμη σου το λάθος που έγινε και βλέπουμε την Χίο να μην ανταποκρίνεται στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης?

Το λάθος που γίνεται κατά την γνώμη μου είναι ότι όλοι κάνουν φθηνά project (κοινώς αρπακτές) και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε όλοι. Πάνε οι εποχές που τα μαγαζιά δούλευαν ανεξαρτήτως, τώρα πρέπει να γίνονται πιο προσεγμένα πράγματα ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο για την Χίο…

athina velisari 4

4. Παρόλα αυτά κατάφερες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην πρωτεύουσα και αναφέρομαι στην συνεργασία που έκανες με το club YA YA. Μίλησε μας για αυτή την συνεργασία…

Η συνεργασία με το «YA YA» προέκυψε πρόσφατα. Την Κυριακή που μας πέρασε κάναμε το πρώτο μας Live. Η επιτυχία είναι να βλέπεις τον κόσμο να χαμογελά, να χορεύει και να τραγουδάει και εμείς αυτό το καταφέραμε αποκομίζοντας τα καλύτερα σχόλια.

athina velisari 6

5. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο σου τραγούδι με τίτλο «Που θα μου πάει» σε μουσική Χρήστου Δάντη. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία?

Η συνεργασία μου με τον Χρήστο Δάντη προέκυψε τελείως απρόσμενα όταν εγώ για ακόμα μια φορά είχα αποφασίσει να απέχω από το σύστημα της δισκογραφίας και γενικότερα της καριέρας, καθώς ήμουν αρκετά αντισυμβατική και απογοητευμένη. Όταν λοιπόν προέκυψε αυτή η πρόταση ήταν για μένα σαν ένας από μηχανής θεός να μου έκανε αυτό το δώρο. Πραγματικά ταρακουνήθηκα και όλο αυτό με έκανε να αλλάξω σκεπτικό. Ξέρουμε όλοι ότι σε αυτή τη ζωή δυο ειδών άνθρωποι πάνε μπροστά, αυτός που ρισκάρει και αυτός που επιμένει, εγώ μόνο ρίσκαρα μέχρι σήμερα. Τώρα κατάλαβα ότι πρέπει να επιμένω για να αποκτήσω αυτό που πραγματικά με κάνει ευτυχισμένη. 

athina velisari 7

6. Με ένα νέο ξεκίνημα φαντάζομαι ότι θα νιώθεις και πιο ανανεωμένη. Αυτό επηρεάζει και την προσωπική σου ζωή? Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας?

Νιώθω γεμάτη και με πολύ όρεξη για δουλειά. Επιθυμώ και στοχεύω σε κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα στην εποχή μας δεν είναι τόσο εύκολα αλλά αυτή τη φορά σκοπεύω να επιμένω  κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν και μου κόστισε. Δυστυχώς η δουλειά του τραγουδιστή δεν ενδείκνυται για σχέσεις γιατί δεν υπάρχει ποτέ μόνιμη κατοικία. Φυσικά κανείς δεν θέλει να είναι μόνος του. Εύχομαι έμενα να μου συμβούν όλα μαζί…

athina velisari 9

7. Ποια είναι τα σχέδιά σου για το φετινό καλοκαίρι?

Όσον αφορά το καλοκαίρι, θα συνεχίσω τα Live, θα κάνω κάποιες εμφανίσεις στη Χίο και στη Μυτιλήνη και στα σχέδια μου είναι μια συνεργασία που αν γίνει θα είναι πολύ σημαντική για εμένα, οπότε ευχηθείτε να μου πάνε όλα καλά. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα ξέρουμε… Ούτος η άλλως η δουλειά αυτή είναι τελείως απρόβλεπτη, επομένως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει ή και να χαλάσει ακόμα.

athina velisari 10

 

 

Ακούστε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Που θα μου πάει”…

http://www.youtube.com/watch?v=zzYPTrjVBx4

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production