ChiosTV
telio derma

Μόνο για γυναίκες.. – Τέλειο δέρμα μέχρι την επόμενη Κυριακή..!

 

Λίγα πράγματα μπορείς να πετύχεις μέσα σε μια 
εβδομάδα. Όπως για παράδειγμα να πάρεις τρία κιλά πράγμα το οποίο δεν είναι για καμιά μας στόχος

Λίγα πράγματα μπορείς να πετύχεις μέσα σε μια 
εβδομάδα. Όπως για παράδειγμα να πάρεις τρία κιλά πράγμα το οποίο δεν είναι για καμιά μας στόχος οπότε δεν ανήκει στην “πετύχεις” κατηγορία. Τι θα έλεγες, όμως, αν…

σου έλεγα ότι μέσα σε μια εβδομάδα μπορείς να δεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου; Πριν βιαστείς να πεις ότι “αυτά τα πράγματα φίλη Νατάσα δεν γίνονται” σε προκαλώ να κάνεις το τεστ. 

Τύπωσε τα παρακάτω, κόλλησέ τα στον καθρέφτη του μπάνιου σου και εφάρμοσε όσα σου λέμε για κάθε μέρα! Την επόμενη Κυριακή στείλε τις εντυπώσεις σου! 

Δευτέρα: πέταξε τα παλιά σου καθαριστικά και επένδυσε σε νέα με ήπιο PH
Ξεκίνησε από τα βασικά! Αν χρησιμοποιείς το ίδιο gel προσώπου από τότε που ήσουν στο σχολείο και είχες λιπαρή επιδερμίδα πέταξέ το και επένδυσε σε ένα με PH 5.5 που δεν αφυδατώνει το δέρμα σου και δεν σου δημιουργεί αυτή την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Αν ανησυχείς για την λιπαρή σου επιδερμίδα, αρκεί να αναζητήσεις την ένδειξη Oil Free στο νέο προϊόν που θα αγοράσεις. Κάνε το ίδιο και με το shower gel. Απόφυγε τις σκληρές συνθέσεις και επίλεξε ένα ήπιο shower gel. Το ίδιο ισχύει και με την μυρωδιά του αφρόλουτρού σου. Κράτησε την διαδικασία απλή! 

Τρίτη: ξεκίνησε την καθημερινή ήπια απολέπιση!
Αφού επέλεξες τα νέα καθαριστικά σου προϊόντα, μάθε να τα χρησιμοποιείς και με νέους τρόπους. Για το πρόσωπό σου αγόρασε ένα ειδικό βουρτσάκι (μπορεί να είναι και ηλεκτρικό). Άπλωσε το σαπούνι στο πρόσωπό σου και έπειτα τρίψε απαλά με το βουρτσάκι. Εναλλακτικά, μπορείς να απλώσεις το προϊόν απευθείας πάνω στο βουρτσάκι. Καν΄το για δύο λεπτά ακολουθώντας ήπιες κινήσεις. 
Κάνε το ίδιο και για το σώμα σου επενδύοντας σε μια λούφα. Ακολούθησε πάντα απαλές, κυκλικές κινήσεις. Μετά το ντους σκούπισε ταμποναριστά την επιδερμίδα σου και άπλωσε ενυδατική lotion ώστε να κλειδώσεις την ενυδάτωση. 

Τετάρτη: σταμάτα να χρησιμοποιείς πολύ ζεστό νερό στο ντους
Αν βγαίνοντας από το ντους δεν μπορείς να δεις που βρίσκεται η πετσέτα από τους ατμούς άλλαξε συνήθεια από σήμερα! Το καυτό ή έστω πολύ ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα μας. Κάνε πάντοτε ντους με χλιαρό νερό και σιγά- σιγά θα το συνηθίσεις.

Είναι σαν την δίαιτα: όταν δεις τα αποτελέσματα θα εξακολουθήσεις να το κάνεις!

Πέμπτη: πρόσθεσε τις σωστές τροφές στην διατροφή σου
Είμαστε ότι τρώμε! Και δεν έχω καλύτερο επιχείρημα από το να σου θυμίσω εκείνο το βράδυ που είχες πιει πολύ, είχες καπνίσει περισσότερο, είχες πιει πιο πριν και αρκετούς καφέδες, ξενύχτησες και το επόμενο πρωί η επιδερμίδα σου ήταν θαμπή, κουρασμένη και σχεδόν πονούσε! Τι κάνεις; Αν το πρόβλημά σου είναι η αφυδατωμένη σου επιδερμίδα ξεκίνησε να τρως τροφές πλούσιες σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, όπως ξηρούς καρπούς και σολομό. Αν σε απασχολεί η γήρανση πρόσθεσε τροφές πλούσια σε αντιοξειδοτικά. Πολύ καλά είναι τα μούρα, το πράσινο και το λευκό τσάι που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. 

Παρασκευή: κάνε πιο βαθιά απολέπιση
Παρόλο που πλέον έχεις βάλει την απολέπιση για τα καλά στην καθημερινότητά σου, μια φορά την εβδομάδα (όρισε την Παρασκευή) κάνε μια βαθιά απολέπιση προσώπου με κάποιο scrub. Έτσι, διώχνεις το ξηρό δέρμα, η επιδερμίδα σου γίνεται πιο λαμπερή και απορροφά σωστότερα τα συστατικά της κρέμας που θα ακολουθήσει. 

Σάββατο: αύξησε το SPF στο αντηλιακό σου!
Ας ξεκινήσουμε από αυτό: αντηλιακό πρέπει να φοράς πάντα! 365. Μέρες. Τον χρόνο. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, που σίγουρα θα βγεις έξω, και ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, θα πρέπει να φοράς ένα αντηλιακό με ισχυρότερο SPF ή αν κάνεις sport ένα με οπωσδήποτε αδιάβροχη σύνθεση/ 

Κυριακή: κάνε μάσκα προσώπου
Η Κυριακή είναι η μέρα που μπορείς να διαθέσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Αφού έχεις μείνει πιστή στο πρόγραμμα της εβδομάδας, αφιέρωσε την ημέρα αυτή για να κάνεις μια μάσκα προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στα καταστήματα καλλυντικών και στα φαρμακεία μπορείς να βρεις υπέροχες μάσκες σε μονοδόσεις για λάμψη, ενυδάτωση, αντιγήρανση… 

Καλή επιτυχία! 


tlife

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production