ChiosTV
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 6-16

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 6-16

nox panionios

 

Ένα άνετο απόγευμα πέρασε ο ΝΟ Χίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, επικρατώντας του Πανιωνίου με 6-16 σε μιά αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος .

nox panionios

Ένα άνετο απόγευμα πέρασε ο ΝΟ Χίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, επικρατώντας του Πανιωνίου με 6-16 σε μιά αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος . Με το δεξί μπήκαν στο δεύτερο γύρο νησιώτες που βρίσκονται στην 3η θέση με 28 βαθμούς.

Ακόμα μία ήττα για τον Πανιώνιο. Δυσκολεύει αρκετά η κατάσταση για την ομάδα της Πλατείας, που “ψάχνει” εναγωνίως βαθμούς που θα την ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν , πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1 στα μισά της πρώτης περιόδου. Οι πολίστες του Γιώργου Μπελέγρη όμως κατάφεραν πολύ γρήγορα να ξεπεράσουν το αρχικό αυτό μούδιασμα, και η λήξη του πρώτου οκταλέπτου τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 2-5.

Παρόμοια ήταν και η εικόνα στην δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης. Η Χίος έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό του ματς παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο πόλο. Το πρώτο μέρος έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 4-8 και να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Πασλής προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας να αφυπνίσει του παίκτες ώστε να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά οι νησιώτες δεν είχαν διάθεση για… χάρες. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε και η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω. Αυτό το γεγονός φάνηκε πως ωφέλησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αντεπιθέσεις αλλά και τις ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω που τους παρουσιάστηκαν και έστειλαν την διαφορά στα 8 γκολ (5-13) τελειώνοντας  ουσιαστικά με την υπόθεση νίκη.

Η τέταρτη περίοδος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα γεγονός που επέτρψε στους δύο προπονητές  να χρησιμοποιήσουν παίκτες νεαρής ηλικίας. Παρ’ όλα αυτά οι νησιώτες εξακολουθούσαν να έχουν το έλεγχο της αναμέτρησης και μάλιστα αύξησαν τη διαφορά στο δέκα τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-16.

Μέτρια εμφάνιση για τους Νεοσμυρνιώτες, απέναντι όμως σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Η ζώνη του υποβιβασμού μπορεί πλέον να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου εξακολουθούν να αισιοδοξούν πως στο τέλος της χρονιάς θα τους βρει στην Α1 μακριά από τα όποια προβλήματα.

Εύκολη επικράτηση για το ΝΟ Χίου. Οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν επηρεασμένοι από την σημαντική απουσία του Μιράλλη και έδειξαν πως αφήνουν πίσω τους την ήττα και την άσχημη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής από το Αργοστόλι.

 

Τα οκταλεπτα: 2-5, 2-3, 1-5, 1-3

Τα γκολ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Πασλής): Κουτσιαλής 4, Θωμάκος 1, Cakic 1

ΝΟΧ (Γιώργος Μπελέγρης): Κόχειλας 4, Μιμίδης 2, Κατσουλάκης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Βιτέλλας 1, Ντούλος 1, Φουντούλης 1, Μπεριστιανός 1, Γαβαλάς 1, Χατζηκυριακάκης 1

πηγή: aquaticsnews.com

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production