Υλικά:
– λίγο βούτυρο
– μακαρόνια που μας περίσσεψαν
– 1 με 2 αυγά για κάθε μερίδα
– λίγη φέτα τριμμένη
– πιπεριές φλωρίνης προαιρετικά
Εκτέλεση:
-Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα μακαρόνια που μας έχουν περισσέψει μαζί με λίγο βούτυρο και τα τσιγαρίζουμε.
– Χτυπάμε τα αυγά ανάλογα με το πόσες μερίδες μακαρόνια έχουμε βάλει και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
– Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ψηθούν τα αυγά και έπειτα σερβίρουμε με λίγες πιπεριές φλωρίνης ψημένες και τριμμένη φέτα στο πιάτο.
Add comment