ChiosTV
arxipelagos tv

”ΜΑΥΡΟ΄΄ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ”Αρχιπέλαγος”

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κομμάτι των τηλεοπτικών καναλιών στην Μυτιλήνη…

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κομμάτι των τηλεοπτικών καναλιών στην Μυτιλήνη. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, σήμερα το πρωί συνελήφθη από την Αστυνομική διεύθυνση Μυτιλήνης ο  Χρήστος Βαλασέλλης  ιδιοκτήτης του μουσικού καναλιού jayzee  που εκπέμπει ψηφιακά στην Μυτιλήνη, μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του jayzee ο σταθμός έκανε απλά δοκιμαστικές εκπομπές για την ανάπτυξη νέου τηλεοπτικού λογισμικού.  

Ο κύριος Βαλασέλλης από την πρώτη στιγμή είχε φωτογραφήσει σαν υπεύθυνο της ανώνυμης καταγγελίας τον τηλεοπτικό σταθμό Αρχιπέλαγος , έτσι προχώρησε σε μήνυση για παράνομη λειτουργία του Αρχιπέλαγος, καθώς από τις 28/1/2013 με απόφαση του ΕΣΡ. Η απόφαση αναφέρει:

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

 1) Επιβάλλει την οριστική διακοπή της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο: «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV» Νομού Λέσβου, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία: «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.».

 2) Αποφασίζει τη διαγραφή του τηλεοπτικού σταθμού από τον πίνακα των νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας.

 Μετά την παραπάνω μήνυση  Η αστυνομία προχώρησε σήμερα σε σύλληψη υπευθύνου του καναλιού «Αρχιπέλαγος TV», ενώ στη συνέχεια έγινε και κατάσχεση του εξοπλισμού του. Έτσι από τις 12.15 περίπου το μεσημέρι, το «Αρχιπέλαγος» σταμάτησε να εκπέμπει. Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρει:  Την 14-02-2013 το μεσημέρι, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 38 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας «περί ραδιοσταθμών».

Ειδικότερα, ο 38χρονος κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς την απαιτούμενη άδεια από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η διοίκηση του Αρχιπελάγους μέσω των νομικών του συμβούλων θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Ε.Σ.Ρ. Εν αναμονή των εξελίξεων που σίγουρα θα είναι καταιγιστικές το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production