ChiosTV
phpThumb generated thumbnail

Ο Κωστής Μουσουρούλης στο MEGA

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, μίλησε χθες το βράδυ στο MEGA τονίζοντας ότι η σταθερότητα και η αξιοπιστία που εξασφάλισε η Κυβέρνηση Σαμαρά μας κράτησαν στην Ευρώπη.

Επιτιθέμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως αντί όλα τα κόμματα να προσπαθούν να στείλουν τους καλύτερους εκπροσώπους τους στις Βρυξέλλες και να γίνεται ουσιαστικός ευρωπαϊκός διάλογος στη χώρα, ενδιαφέρεται μόνο για την κομματική αντιπαράθεση. Όμως «στις ευρωεκλογές δεν ψηφίζουμε για να ρίξουμε την κυβέρνηση», τόνισε. Ερωτώμενος σχετικά με την πολυμορφική σύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μουσουρούλης σχολίασε πως «αυτός που έχει πολλά πρόσωπα και πολλά ονόματα, μάλλον ύποπτος είναι παρά καθαρός στο λόγο του».

Τέλος, αναφερόμενος στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίσθηκε χθες στη Βουλή, διευκρίνισε πως «δεν είναι μνημόνιο, αλλά υποχρέωση της Ευρωζώνης» και τόνισε ότι ο οικονομικός προγραμματισμός είναι απαραίτητο στοιχείο για τις προηγμένες χώρες, ιδιαίτερα την ώρα που δεν έρχεται μόνος, αλλά συναρτάται και με προγράμματα σύγκλισης εντός κοινοτικού προϋπολογισμού, ή το ευρωομόλογο για έργα, στοιχεία θετικά, που βρίσκονται στο τραπέζι και που η χώρα δεν πρέπει να ρισκάρει να χάσει.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production