ChiosTV

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ TIPS ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι, δες παρακάτω μερικά tips για να κάνω τη ζωή σου πιο εύκολη, σύμφωνα με το misswebbie.

1. Νερό με πάγο: Βιάζεσαι να φύγεις αλλά μόλις έβαψες τα νύχια; Βούτηξέ τα σε μπολ με νερό και πάγο και μείωσε τον χρόνο στεγνώματος στο μισό. Πρόσεξε μόνο πως θα βουτήξεις τα χέρια μέσα στα παγάκια.

2. Λερωμένα νυχάκια από σκούρα μανό: Φτιάξε ένα μείγμα από ζεστό νερό, χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα και μούλιασε τα νύχια σου, κάνοντας παράλληλα ελαφρύ μασάζ. Αν θες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια παλιά οδοντόβουρτσα με λίγη λευκαντική οδοντόκρεμα.

3. Για το τέλειο γαλλικό μανικιούρ: Δεν μπορείς να κάνεις ίσια τη γραμμούλα (ούτε εγώ!) και δεν έχεις αυτά τα λευκά αυτοκολλητάκια του εμπορίου. Κόψε κομμάτια σελοτέιπ– κάνουν ακριβώς της ίδια δουλειά.

4. Χρησιμοποίησε buffer για να περιποιηθείς εύκολα τα νυχάκια και να τους δώσεις γυαλάδα χωρίς top coat.

5. Αν χρησιμοποιείς πιστολάκι ή ανεμιστήρα για να τα στεγνώσει το βερνίκι, σταμάτησέ το! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γεμίσει το μανό φουσκάλες και να γίνει κολλώδες. Ψάξε στο εμπόριο για σταγόνες ή διάφανο βερνίκι που στεγνώνουν τα μανό σε 60 δευτερόλεπτα.

govastileto.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production