ChiosTV

ΜΑΣΤΕΛΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΜΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά

Για 2 – 4 άτομα

4 φέτες Μαστέλο Χιώτικο
2 αυγά
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
1 πιάτο νιφάδες καλαμποκιού (Κορν Φλεϊκς)
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Μέλι για το σερβίρισμα
1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα

Εκτέλεση

Κόβουμε μέτριες φέτες το μαστέλο και ταμπονάρουμε μέσα στο αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.

Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στις νιφάδες καλαμποκιού και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια τηγανίζουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι και ένα σφινάκι μαστίχα.

sidagi.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production