ChiosTV

ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ; 8 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ!

Είτε είσαι εδώ στην πόλη, είτε έχεις φύγει για διακοπές σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε: Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία αποτελούν τον καταστροφικό συνδυασμό για τα μαλλιά μας! Είναι αυτός ο συνδυασμός που μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να «ξεσηκώσει» τα μαλλιά σου, δίνοντάς τους ένα ακανόνιστο, φριζαρισμένο σχήμα, να εξαντλήσει τη υπομονή σου και φυσικά να σου χαλάσει τη διάθεση…

Κι όμως, με αυτά τα tips θα μπορέσεις όχι μόνο να επιβιώσεις αλλά να αντισταθείς στο επικείμενο φριζάρισμα, χωρίς να κουραστείς καθόλου.

#1. Ξεκινάμε με τα βασικά, δηλαδή την επιλογή του σωστού, anti-frizz σαμπουάν, που χάρη στα συστατικά του θα προστατέψει τα μαλλιά σου περισσότερο από ότι ένα απλό σαμπουάν.

#2. Στη συνέχεια, άφησε το conditioner περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως (5-10 λεπτά) στα μαλλιά σου, δίνοντάς τους με αυτό τον τρόπο, αφενός την ενυδάτωση που χρειάζονται, αφετέρου καλυτερη αντίσταση στο φριζάρισμα.

#3. Μην είσαι επιθετική με τα μαλλιά σου κατά το στέγνωμα. Απόφυγε να χρησιμοποιείς πετσέτες με άγρια υφή που μπορεί να φθείρουν τα μαλλιά σου και προτίμησε ένα βαμβακερό παλίο σου μπλουζάκι.

#4. Σιγουρέψου οτι τα μαλλιά σου είναι στεγνά. Ακόμη και αν αισθάνεσαι οτι τα μαλλιά σου στέγνωσαν κράτα το σεσουάρ μερικά παραπάνω. Ναι, το ξέρω ειδικά τώρα το καλοκαίρι ακούγεται δύσκολο – λόγω ζέστης- αλλά μόνο έτσι θα εξαφανίσεις την υγρασία στο τριχωτό της κεφαλής σου, μετά το μπάνιο.

#5. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου ή την υφή τους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά, anti-frizz προϊόντα, πριν ή μετά το styling που θα εμποδίσουν την υγρασία να «καταστρέψει» το χτένισμά σου.

#6. Χτένισε τα μαλλιά σου με στρατηγική και υπομονή. Απόφυγε τις απότομες κινήσεις ή τα τραβήγματα που αν μη τι άλλο θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα στα μαλλιά σου.

#7. Δοκίμασε μεταξύ άλλων και σπιτικές μάσκες με φυσικά υλικά που εντελώς ανέξοδα μπορούν να σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

#8. Και μη ξεχνάς… Τη σίγουρη και πιο στιλάτη λύση θα στη δώσουν τα anti-frizz χτενίσματα, που μετατατρέπουν την υγρασία στην καλύτερη φίλη του χτενίσματός σου (και είναι η πρόταση κορυφαίων οίκων μόδας)!

queen.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production