ChiosTV

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΜΠΟΝ [PHOTOS]

Το 24χρονο πανέμορφο μοντέλο έχασε το πόδι του από ένα ταμπόν με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που κατασκευάζει το συγκεκριμένο προϊόν.

Στη ζωή της Λόρεν Γουάσερ όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι την ημέρα που αδιαθέτησε και αγόρασε ταμπόν προκειμένου να πάει στο πάρτι μιας καλής της φίλης, επίσης μοντέλο. Όταν έφτασε εκεί δεν αισθανόταν καλά και λίγη ώρα αργότερα έφυγε για το σπίτι της και μόλις πέρασε την πόρτα λιποθύμησε.

Η μητέρα της την έψαχνε και εκείνη δεν απαντούσε σε κανένα τηλεφώνημα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να σπάσει την πόρτα και να την βρει μέσα πεσμένη στο πάτωμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν έμφραγμα και είπαν η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη, αφού η μόλυνση από το ταμπόν είχε προχωρήσει στα όργανά της.

Οι εξετάσεις έδειξαν «Τοξικό σύνδρομο σοκ», ή αλλιώς TSS. Το ταμπόν και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο, έγιναν η ιδανική πύλη εισόδου της μόλυνσης στα εσωτερικά όργανα του μοντέλου. Αν και οι γιατροί κατάφεραν να «καθαρίσουν» το κορμί της από τη μόλυνση, το αίμα σταμάτησε να κυκλοφορεί στα πόδια της με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σαπίζουν. Το δεξί της πόδι από το γόνατο και κάτω είχε σαπίσει και οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό.Η Λόρεν Γουάσερ, όπως είναι λογικό , δεν μπορεί να εργαστεί και το μόνο που θέλει είναι να δικαιωθεί.

Σήμερα, ένα τεχνητό πόδι που τοποθετήθηκε το 2012 βρίσκεται στο κέντρο της ζωής της.
Η νεαρή γυναίκα διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια την τρομερή περιπέτεια της υγείας της. Διηγείται τι πέρασε, πώς το αντιμετώπισε.
«Η κοιλιά μου ήταν τεράστια. Είχα παντού πρηξίματα, δεν μπορούσα να μιλήσω». Στα πόδια και στα χέρια ένιωθε κάψιμο. «Ηταν ο πιο φρικτός πόνος που έχω αισθανθεί ποτέ».


Οταν έχασε το ένα της πόδι η Λόρεν αναγκάστηκε να υποστεί πολλές εγχειρίσεις για να μη χάσει και το δεύτερο. Υπέστη δύο μεταμοσχεύσεις δέρματος και δεν έχει πλέον δάκτυλα στο πόδι. «Η πατούσα μου σχηματίστηκε και πάλι αλλά παραμένει πολυ ευαίσθητη, δεν εχω δέρμα σε εκείνο το σημείο».
Πέρασε μια τεράστια περίοδο κατάθλιψης κατά την οποία ήθελε να πεθάνει και δεν άντεχε στην ιδέα ότι έχασε ένα πόδι, ότι θα κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο, και ότι θα έχει μόνο μισό πόδι γερό. Κλείστηκε στους τεσσερις τοίχους του σπιτιού της και δεν ήθελε πλέον να ζει. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεκινήσει από την αρχή. Σήμερα έχει ξαναπάρει το δρόμο των στούντιο και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της, συνεχίζοντας την καριέρα του μοντέλου.

iefimerida.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production