ChiosTV

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Το καλοκαίρι ήρθε, τα μπάνια ξεκίνησαν και σύντομα θα αρχίσουν τα πρώτα καλέσματα σε γάμους, μπάρμπεκιου και… καλοκαιρινά cocktail partiesΠώς θα απολαύσετε το καλοκαίρι παραμένοντας όμορφη, υγιείς και καλλίγραμμη; Ακολουθώντας τα παρακάτω tips φυσικά!

-Πίνετε πράσινο τσάι! Το πράσινο τσάι έχει ένα φυσικό συστατικό που βοηθάει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Επιλέξετε κρύο πράσινο τσάι για ενυδάτωση και για να μη πάρετε κιλά τους καλοκαιρινούς μήνες.

-Φάτε φρέσκα θαλασσινά. Αγοράστε σολομό, μύδια, τόνο, καλαμάρια και ψήστε τα στο γκριλ, για να έχετε ένα απολαυστικό γεύμα με λίγες θερμίδες.

Μην παραλείπετε ΠΟΤΕ το πρωινό. Όταν ξυπνάτε το πρωί, το σώμα σας χρειάζεται ενέργεια και ένα πλήρες πρωινό θα σας παρέχει ευεξία για όλη την ημέρα.

Σνακ στη δουλειά. Πάρτε υγιεινά σνακ στη δουλειά σας, ώστε να μη πεινάτε πολύ όταν θα βγείτε το βράδυ. Όταν τρώτε πιο συχνά μέσα στην ημέρα, είναι πολύ πιθανό να καταναλώνετε λιγότερο φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

-Οι καλοκαιρινές νύχτες είναι ιδανικές για cocktails δίπλα στη θάλασσα. Ωστόσο, τα ποτά αυτά είναι σκέτες «θερμιδικές βόμβες»! Αν θέλετε να πιείτε αλκοόλ, τότε επιλέξτε μπύρα ή κρασί και αποφύγετε τα γλυκά ποτά.

-Να τρώτε υγιεινά στην παραλία. Είστε στη θάλασσα και σας έχει ανοίξει η όρεξη, όμως, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε παγωτά ή πατατάκια, τα οποία θα σας γεμίσουν με θερμίδες. Αντ’ αυτού μπορείτε να έχετε μαζί σας υγιεινά σνακ που θα σας κρατήσουν χορτάτους και δεν θα σας προσθέσουν κιλά.

Αφήστε τη ξαπλώστρα και ξεκινήστε τις ρακέτες ή κάποιο sport! Οι δραστηριότητες στη παραλία θα κρατήσουν τον μεταβολισμό σας σε μια εγρήγορση, θα κάνετε περισσότερες καύσεις κι ως εκ τούτου θα καίτε λίπος!

ρυξξδξ.jpg
Όσο για το πώς θα αναδείξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φυσική σας ομορφιά ακόμα και στην πλαζ;

-ΜΗΝ βάφεστε στη παραλία!

-Να φοράτε ΠΑΝΤΑ αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

-Ένα ιδιαίτερο μαγιό θα τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω σας!

star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production