ChiosTV

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αντιμέτωποι με τον πρώτο καύσωνα της χρονιάς θα βρεθούν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της χώρας αύριο, Κυριακή, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ειδικότερα για αύριο η ΕΜΥ προβλέπει αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα φτάσει τους 26-27 βαθμούς), 17 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στα δυτικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ,με γρήγορη εξασθένηση.

Ίδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και στα βόρεια ορεινά υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production