ChiosTV

ΒΡΟΧΕΡΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Βελτίωση προβλέπεται το Μεγάλο Σάββατο, αίθριος ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα υπάρχουν βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, σε όλα τα Κεντρικά, τα Βόρεια, και στο Ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα Βορειοδυτικά Ορεινά. Συννεφιά, με βροχές θα υπάρχουν και στην υπόλοιπη χώρα. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται, στα Δυτικά, από το απόγευμα. Οι Νοτιάδες στα πελάγη, θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα Βόρεια τους 16, στις υπόλοιπες περιοχές στους 17-20 και στη Βόρεια Κρήτη τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένη θα είναι η Αττική, με βροχές και πιθανόν και καταιγίδες. Οι νοτιάδες θα είναι εντάσεως 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-20 βαθμούς.

Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Μεταβλητοί θα είναι οι άνεμοι, 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10-16 βαθμών κελσίου.

Ο καιρός αναλυτικά για τη Μ. Εβδομάδα:

Τη Μεγάλη Τρίτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα (κυρίως την κεντρική Μακεδονία), τη Θεσσαλία και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα).
Εξασθένηση των φαινόμενων προβλέπεται από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα βορειοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Τη Μεγάλη Τέταρτη, στα δυτικά ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές, λίγες καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και πιθανόν και σε ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο 7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χωρά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Τη Μεγάλη Παρασκευή στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χωρά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στις νότιες θαλασσιές και παραθαλάσσιες περιοχές πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο.

protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production