ChiosTV

ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ!

Μια ανατριχιαστική ιστορία έρωτα και εκδίκησης έρχεται από την πόλη Foshan, στη νότια Κίνα, όπου 35χρονη γυναίκα αιφνιδίασε πισώπλατα τον πρώην σύζυγό της κι αφού άρπαξε μαχαίρι, έκοψε σε φέτες το πέος του!

Το ζευγάρι είχε χωρίσει, όμως η γυναίκα ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της –ευκατάστατο επιχειρηματία– να συναντηθούν για να συζητήσουν την πιθανότητα να ξανασμίξουν για χάρη των τριών παιδιών τους. Εκείνος την κάλεσε στο σπίτι του, όμως στη συζήτηση που ακολούθησε απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί. Το ζευγάρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην κουζίνα, όπου ο επιχειρηματίας ετοίμαζε τσάι, όταν δέχτηκε την πισώπλατη επίθεσητης πρώην συζύγου του, η οποία άρπαξε μαχαίρι και αφού του κατέβασε την φόρμα, έκοψε το πέος του φωνάζοντας: «Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη».

Ο άνδρας αιμόφυρτος μάζεψε το κομμένο μόριο κι έσπευσε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε με επιτυχία σε τρίωρη επέμβαση συγκόλλησης -αναμένεται μάλιστα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας.

Η πρώην σύζυγός του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο (για να του ζητήσει να προσέχει τα τρία παιδιά τους) κι ύστερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

thetoc.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production