ChiosTV

ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!

Συγκλονίζει η ιστορία ενός ζευγαριού από τη Βρετανία, το οποίο πέρασε από σαράντα κύματα, δίνοντας αγώνα μαζί με το πεντάχρονο αγοράκι τους που είχε καρκίνο. Τους έκλεισαν μέχρι και φυλακή επειδή αναζήτησαν την καλύτερη θεραπεία για το γιο τους!

217395D000000578-3007098-image-a-7_1427074621808.jpg
Ο Άζια Κινγκ από τη Βρετανία διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και οι γιατροί του νοσοκομείου πρότειναν στους γονείς, Μπρετ και Νάγκμε Κινγκ, τη συνηθισμένη χημειοθεραπεία για την αντιμετώπισή του. Εκείνοι , ωστόσο, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις τους, πήραν την απόφαση να μεταφέρουν το γιο τους στην Πράγα για να δοκιμάσει μία πρωτοποριακή θεραπεία.

Οι αρχές τότε κινητοποιήθηκαν και τους συνέλαβαν στο εξοχικό τους στην Ισπανία, όντας καθ’οδόν για την Τσεχία. Τους έβαλαν χειροπέδες επειδή έβγαλαν το παιδί από το νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του.

Αργότερα, ωστόσο, τους απελευθέρωσαν χωρίς να τους αποδώσουν κατηγορίες. Το παιδί έφτασε τελικά το Σεπτέμβρη στο ιατρικό κέντρο της Πράγας σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μέσα σε μόλις ένα μήνα, η υγεία του βελτιώθηκε αισθητά, και σήμερα οι γονείς του ανακοίνωσαν πως το παιδί τους είναι τελείως καθαρό από τον καρκίνο!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Δικαιώνει όλα όσα περάσαμε, αφού τα πράγματα λειτουργούν για τον Άζια. Αν τον είχαμε αφήσει στο νοσοκομείο, δεν νομίζουμε ότι θα είχε επιβιώσει. Του σώσαμε τη ζωή», σημείωσε ο πατέρας του.

star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production