ChiosTV

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ 13ΧΡΟΝΗΣ: ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ

Τη στιγμή που ικανοποιούσε τις άρρωστες φαντασιώσεις του, έχοντας μπροστά του γυμνό ένα 13χρονο κορίτσι, συνέλαβαν οι αστυνομικοί έναν 53χρονο δημόσιο υπάλληλο προχθές το βράδυ, σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.

Συγκεκριμένα, ο παιδόφιλος ασελγούσε πάνω στο γνωστό του κορίτσι και το παρενοχλούσε σεξουαλικά από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν το είχε βιάσει. Το κορίτσι ζει με την οικογένειά του στο χωριό, ενώ ο κατηγορούμενος διαμένει στην Καλαμάτα. Είναι πατέρας τριών παιδιών, εκ των οποίων το μικρότερο είναι λίγο πιο μεγάλο από το κορίτσι στο οποίο ασελγούσε.

Το κορίτσι πριν καν κλείσει τα 13 της χρόνια βίωνε επί μήνες τη φρίκη, στα χέρια ενός ανθρώπου που οι γονείς της εμπιστεύονταν και του άνοιγαν το σπίτι τους. Υπέμενε μάλιστα σιωπηλά το φόβο της και την ντροπή – και μόνο τον τελευταίο καιρό, μην αντέχοντας άλλο, έλεγε στη μητέρα της «θα αυτοκτονήσω και θα πάρω ένα μυστικό μαζί μου». Το μυστικό αυτό την κατάφεραν οι γονείς της να το μαρτυρήσει μόλις πριν από λίγες μέρες, και η μητέρα το κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία.

Ο 53χρονος παιδόφιλος, ο οποίος δουλεύει στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μακρινός συγγενής της μητέρας και οι γονείς τού εμπιστεύονταν συχνά τη μοναχοκόρη τους. Ετσι η μικρή ερχόταν μαζί του κάποιες φορές από το χωριό στο σπίτι του στην Καλαμάτα, ενώ άλλοτε έμενε μόνη μαζί του στο σπίτι της στο χωριό, αφού οι γονείς της είχαν πολύ καλές σχέσεις με τον κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά από τον περασμένο Αύγουστο και ότι από τότε δεν είχε σταματήσει να ασελγεί στο ανήλικο κορίτσι, το οποίο μόλις αυτές τις μέρες έκλεισε τα 13. Μια φορά μάλιστα ο παιδόφιλος επιχείρησε να ικανοποιήσει πλήρως το άρρωστο πάθος του, αλλά σταμάτησε και δεν βίασε το κορίτσι. Το ότι η 13χρονη δεν έχει βιαστεί επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.

madata.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production