ChiosTV

ΜΗΤΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ GAY ΓΙΟΥ ΤΗΣ

Από τα 24 του ο Κάιλ Κάσσον ήθελε να γίνει πατέρας. Τότε ήταν λοιπόν που άρχισε να αναζητά μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το μωρό του, όμως το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος και… single δυστυχώς περιόριζε τις επιλογές του.

Αρκετές ήταν οι κλινικές στη Βρετανία που του έκλεισαν την πόρτα και τότε ο ίδιος απευθύνθηκε στην 45χρονη μητέρα του, Άννα Μαρί, η οποία και δέχθηκε να κυοφορήσει το… εγγόνι της.

bebe1.jpg
Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή τον μικρούλη Μάιλς, διχάζοντας την κοινή γνώμη της χώρας.

Όπως αναφέρει στο αποκλειστικό της ρεπορτάζ η Daily Mail, οι γιατροί γονιμοποίησαν το ωάριο μιας ανώνυμου δότη με τον σπέρμα του Κάιλ και το εμφυτεύσανε στη μήτρα της μητέρας του.

Έτσι σύμφωνα με το νόμο, ο μικρός Μάιλς εκτός από γιος είναι και αδελφός του Κάιλ.

bebe2.jpg

«Καταλαβαίνω ότι δεν θα συμφωνήσουν όλοι με την επιλογή μου, αλλά αυτή είναι η άποψή τους. Έχω έναν γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο οι άνθρωποι μπορούν να παρέχουν ένα σπίτι και έχουν την ανάλογη στήριξη, δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει κάποιος να στερηθεί το δικαίωμα να γίνει γονιός. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το φύλο, εφόσον μπορεί κανείς να φροντίσει το παιδί, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα. Βγάζω χρήματα για τον εαυτό μου, χωρίς να επιβαρύνω το κράτος, έχω το δικό μου σπίτι, και τη δική μου δουλειά», δήλωσε ο Κάιλ.

Ο 27χρονος εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στο Ντονκάστερ και είναι ο πρώτο ελεύθερος gay άνδρας που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στη Βρετανία. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα, η διαδικασία κόστισε από 12.000 – 14.000 λίρες.

Όσο για το αν θα αποκαλύψει στον γιο του πώς ήρθε στον κόσμο, o Κάιλ απαντά:

bebe3.jpg
«Δεν θα του πω ποτέ ψέματα. Θα του πούμε την κατάλληλη στιγμή όλη την αλήθεια. Πρέπει να είσαι ειλικρινής, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα του πούμε μάλιστα ότι τον θέλαμε πάρα πολύ».

star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production