ChiosTV

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΚΕΙ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ 3 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Μοιάζουν με λαμπερό συγκρότημα αγοριών, αλλά είναι αυτοί που έκαναν την παγκόσμια πρώτη σε γκέι γάμο με τρία άτομα. Δείτε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Τα τρία αγόρια πραγματοποίησαν τον πρώτο γάμο τριών ομοφυλόφιλων! Οι τρεις τους έδωσαν όρκους αγάπης και πίστης σε μία παραμυθένια τελετή. Ο Joke, ο Bell και ο Art πήραν έκαναν το μεγάλο βήμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το τρίο παντρεύτηκε με τους νόμους του Βουδισμού, λόγω του ότι απαγορεύονται οι γκέι γάμοι στην Ταϊλάνδη. Η τελετή ουσιαστικά ήταν παράνομη , αφού πολύ συχνά όλοι όσοι ανήκουν στην LGBTκοινότητα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον νόμο.

articleGal_61152_62825.w_hr

Οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι, ο 29χρονος Joke, ο 21χρονος Bell και ο 26χρονος Art, αντάλλαξαν τους όρκους τους στο σπίτι τους στην περιοχή Uthai Thani Province της Ταϊλάνδης.Οι τρεις ντροπαλοί γαμπροί είναι οι πρώτοι και μοναδικοί αρσενικοί που παντρεύτηκαν. Οι φωτογραφίες του γάμου τους από την ώρα που κυκλοφόρησαν έχουν κάνει αίσθηση σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει viral.

articleGal_61152_62824.w_hr

Οι τρεις σύντροφοι περιγράφουν αυτή την ημέρα ως την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους, με ξεχωριστή στιγμή εκείνη που περπάτησαν τον στολισμένο διάδρομο για να φτάσουν στο σημείο που θα αντάλλασσαν τις βέρες τους. Ο Bell, από το Phitsanulok Province, λέει: «Νομίζω είμαστε οι πρώτοι τρεις ίδιου φύλου άνθρωποι που παντρεύονται σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι άνθρωποι δεν θα συμφωνήσουν και θα εκπλαγούν με την απόφασή μας, αλλά πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι θα αποδεχθούν την επιλογή μας. Η αγάπη είναι αγάπη και πάνω από όλα, μετά από όσα μπορούν να ειπωθούν».

articleGal_61152_62823.w_hr

Οι δυο από τους τρεις άντρες γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση, αφού εξομολογήθηκαν την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο, έχοντας δουλέψει μαζί το 2010. Από την αρχή ήξερε ο ένας για τον άλλον ότι είναι γκέι. Από την ημέρα που ξεκίνησε η σχέση τους ζουν μαζί. Ο Bell είναι εκείνος που γνώρισαν στη διαδρομή της ζωής τους και υπήρξε δικός τους άνθρωπος. Κατέληξαν να έχουν μία σχέση για τρεις. Μέχρι τη μέρα που ο Bell νοσηλεύτηκε λόγω μίας εκ γενετής ασθένειας από την οποία υποφέρει δεν είχε περάσει από το μυαλό τους η ιδέα του γάμου. Στο νοσοκομείο ένιωσαν ότι τρέφουν ο ένας για τον άλλον βαθιά συναισθήματα και αποφάσισαν να μη χωρίσουν ποτέ και με επίσημο τρόπο.

articleGal_61152_62828.w_hr

«Πιστέψαμε ότι ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε την αγάπη μας ο ένας στον άλλον ήταν να παντρευτούμε μεταξύ μας», λένε. Η τελετή περιλάμβανε την παραδοσιακή ανταλλαγή όρκων, με τους οποίους οι τρεις τους έδειξαν την αγάπη τους και μέσω αυτών συμφώνησαν να μοιράζονται το σπίτι τους και όλες τις ευθύνες που φέρει η συμβίωση.

articleGal_61152_62826.w_hr

thetoc.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production