ChiosTV

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!

Πολλές φορές θα σου έχει τύχει άλλο να ζητήσεις και άλλο να πάρεις από τον κομμωτή σου. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις τις σωστές λέξεις για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Δες τι πρέπει να πεις στην κάθε πρίπτωση..

Χρώμα

Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε κάποιο χρώμα που είναι ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό τότε θα πρέπει να του πεις ότι επιθυμείς το χρώμα της άμμου ή της καραμέλας για να του δώσεις να καταλάβει τι θέλεις. Προσπάθησε να του δώσεις ένα χειροπιαστό παράδειγμα.

Balayage

Αν δεν το έχεις ακούσει ποτέ μέχρι τώρα καλό είναι να το μάθεις. Το balayage είναι η τεχνική όπου δημιουργείται ένα ηλιοκαμμένο (με την καλή έννοια) αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Βάφονται πιο ανοιχτά γύρω από το πρόσωπο και τις άκρες καθώς αυτά είναι τα σημεία στα οποία σε βλέπει ο ήλιος το καλοκαίρι. Εξηγήσέ το όλο αυτό στον κομμωτή σου και θα καταλάβει.

Ombre

To ombre (για να μην το μπερδεύεις με το balayage) είναι όταν το χρώμα είναι πιο ανοιχτό στις άκρες και γίνεται πιο σκούρο σταδιακά καθώς ανεβαίνει προς τα πάνω. Καλό είναι να ξέρεις τι θέλεις για να μπορείς να το ζητάς σωστά και από τον κομμωτή σου. Δε φταίει πάντα αυτός που δεν παίρνεις αυτό που θέλεις.

Κάθετο κόψμο

Αυτό το κούρεμα σημαίνει πως θέλεις ο κομωτής να κόψει κάθετα τις άκρες των μαλλιών σου για να αποκτήσουν μύτες και περισσότερο όγκο.

Πολύ ψιλές ανταύγιες

Πες στον κομμωτή σου ότι θέλεις οι ανταύγιές σου να είναι λεπτές σαν χαρτί και θα καταλάβει.

Κόψιμο

Αν απλά θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου τόνισε στον κομμωτή σου μέχρι που θέλεις να τα φτάσεις, δείξ’του καμία φωτογραφία που θα έχεις βρει σε κάποιο περιοδικό και τόνισέ του και με τα δάχτυλά σου πόσο κοντά ή πόσο μακριά τα θέλεις. Δώσε μεγάλη έμφαση σε αυτό που θέλεις για να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα το μήκος τους.

faysbook.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production