ChiosTV

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ $10.000 ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Θέλοντας να θυμίσει κάτι από το θρυλικό “Πλοίο της Αγάπης” που παρακολουθούσαμε απνευστί στους δέκτες μας τη δεκαετία του ’80, η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Regent Seven Seas ανακοίνωσε ότι μπορεί να υπερηφανεύεται για το “πιο πολυτελές πλοίο” που ναυπηγήθηκε ποτέ. Όπως θα περίμενε κανείς, η τιμή για να ταξιδέψει κανείς με αυτό θα είναι τσουχτερή.

Όταν βγει στις ανοιχτές θάλασσες τον Ιούλιο του 2016, το πολυτελές Seven Seas Explorer με χωρητικότητα 750 επιβάτες θα προσφέρει μια σειρά ανέσεων, με κορυφαία τη σουίτα “Regent Suite” εμβαδού 350 τ.μ. που θα κοστίζει 5.000 τη βραδιά ανά άτομο ή 10.000 δολ. για ένα ζευγάρι.

Το τίμημα αυτό είναι υψηλότερο από το να μένει κανείς σε μια σουίτα ρετιρέ στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, είναι πιο φθηνό και αρκετά μάλιστα από το ρετιρέ του Ty Warnerστο Four Seasons που κοστίζει 45.000 δολ. τη βραδιά.

Ήδη η λίστα αναμονής έχει μακρύνει αρκετά. Σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι το πιο ευρύχωρο κρουαζιερόπλοιο στην κατηγορία του.
Η εταιρεία παρέχει κι έξτρα πολυτέλειες στους πελάτες της, όπως η μεταφορά τους από την κατοικία τους στο λιμάνι με λιμουζίνα.

Όταν φτάσουν οι πελάτες που πληρώνουν για τη σουίτα θα έχουν και περιποίηση σπα, χωρίς να βγουν από τη σουίτα τους

ploio1

ploio2

newmoney.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production