ChiosTV

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.μεΑ.

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Π.Σ.Α.μεΑ. και σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, το Δ.Σ. με την υπ’ αριθμ. 234/2014 απόφασή του προκήρυξε τη σύγκληση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. και αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου (Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.), καθώς και στην Εθνική Συνομοσπονδία Α.μεΑ.(Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Η ημερομηνία σύγκλησης της Ε.Σ. ορίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και πληρούν τις προϋποθέσεις, υποβάλλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας στη γραμματεία του Σωματείου το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι τις 27/1/2015. Στη δήλωση αναγράφεται το όργανο για το οποίο υποβάλλουν υποψηφιότητα (Δ.Σ., Ε.Ε., αντιπρόσωποι στα δευτεροβάθμια σωματεία ή την Ε.Σ.Α.με.Α).  Δεν επιτρέπεται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροσώπου του Σωματείου στα δευτεροβάθμια σωματεία και την Ε.Σ.Α.μεΑ. μέλος που ήδη τυγχάνει αντιπρόσωπος άλλου Σωματείου ΑμεΑ,  γι’ αυτό και θα πρέπει στη δήλωση υποψηφιότητας να δηλώνεται υπεύθυνα ότι ο δηλών δεν τυγχάνει αντιπρόσωπος άλλου Σωματείου Α.μεΑ. στους δευτεροβάθμιους φορείς και την Ε.Σ.ΑμεΑ. Η δήλωση  υποψηφιότητας δεν ανακαλείται.

Η Γ.Σ. θα βρίσκεται σε απαρτία, αν παρευρίσκεται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών τουλάχιστον. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς νέα πρόσκληση 15 ημέρες μετά δηλ. στις 20 Φεβρουαρίου 2015, την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων μελών. Για να μπορεί κάθε μέλος να λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γ.Σ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Λογοδοσία Δ.Σ. έτους 2014. Απολογισμός – Ισολογισμός οικον. έτους 2014

Β. Υποβολή έκθεσης Ελέγχου Ελεγκτικής Επιτροπής Έτους 2014

Γ. Υποβολή και έγκριση Προϋπολογισμού 2015

Δ. Θέματα που αφορούν στη μέχρι σήμερα κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους, με την εφαρμογή των σκληρών μέτρων της συγκυβέρνησης (ΚΕΠΑ, Πρόνοια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία). Λήψη απόφασης για την αντιμετώπισή τους, σε τοπικό επίπεδο.

Ε. Εκλογές για την ανάδειξη οργάνων του Σωματείου

Συνάδελφε

Η συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές είναι αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα του χώρου μας. Δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα μεμονωμένα. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα υποστηρίξουμε τα δικαιώματα, που σαν πολίτες δικαιούμαστε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του Π.Σ.Α.μεΑ. την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χίου.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production