ChiosTV

ΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ

Οι ειδικοί δίνουν συμβουλές για μία εκπληκτική σεξουαλική χρονιά!

Αν η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι όπως θα ήθελες και εσύ και ο σύντροφός σου έχετε χάσει τη φόρμα σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές που σου δίνουν οι ειδικοί για μία τέλεια, γεμάτη σεξ, χρονιά. 

Αποδέξου ότι το σεξ μπορεί να μην είναι τέλειο. Μην πιστεύεις στα παραμύθια που ακούς ότι άλλα ζευγάρια κάνουν σεξ 6 φορές την εβδομάδα. Βάλε εφικτούς στόχους που μπορείς να πετύχεις και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές για να είναι πιο εύκολη η επίτευξή τους.

Κατάλαβε και απολάμβανε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν σας αρέσουν διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι απλά συζητήστε τα και ικανοποιήστε ο ένας όλα όσα φαντάζεται ο άλλος.

Λύσε τα σεξουαλικά προβλήματα του παρελθόντος για να έχεις μία ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή στο μέλλον. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου τα προβλήματα που μπορεί να έχετε και προχωρήστε μαζί στο μέλλον.

Αγγίζετε ο ένας τον άλλον συχνά. Είναι πολύ σημαντικό να αγγίζεις τον αγαπημένο σου σε άσχετες στιγμές και να κάνει και εκείνος το ίδιο.

Δεν υπάρχει αυτό που λένε “ιδανική σχέση”. Όλοι κάνουν συμβιβασμούς.

Η ειλικρίνια δεν είναι η καλύτερη πολιτική. Δεν πρέπει να λες στον σύντροφό σου όλα όσα σκέφτεσαι. Αν το κάνεις αυτό θα πρέπει να του πεις και όλες τις φαντασιώσεις που μπορεί να έχεις με άλλους άντρες.

Αποδέξου ότι τα περισσότερα ζευγάρια ερωτεύονται και ξεερωτεύονται συνεχώς. Είναι φυσιολογικό να έχετε στη σχέση σας τα πάνω και τα κάτω σας. Μην το φοβάσαι αυτό. Είναι λογικό και συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Κάνε σεξ πιο συχνά ακόμα και αν δεν έχεις διάθεση. Το σίγουρο είναι πως αν ξεκινήσεις θα σου έρθει η όρεξη. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι το πρώτο βήμα.

Προσπάθησε να προσέχεις την εμφάνισή σου ακόμα και μέσα στο σπίτι. Μπορεί να μην έχεις πάντα όρεξη να το κάνεις συνεχώς αλλά είναι ωραίο να σε βλέπει ο σύντροφός σου όμορφη στο σπίτι.

Πάρε ένα βαζάκι και γράψε 10 σεξουαλικά παιχνίδια που θέλεις να δοκιμάσεις με τον αγαπημένο σου. Βάλε τα χαρτάκια στο βαζάκι και ανακάτεψέ τα. Κάθε μέρα βάζε τον σύντροφό σου να τραβάει ένα χαρτάκι και κάντε μαζί αυτό που γράφεται στο χαρτί.

faysbook.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production