ChiosTV

ΑΥΞΗΣΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ»

Τις αυξήσεις – φωτιά στους συντελεστές των δημοτικών «ανταποδοτικών τελών» για ρεύμα και σκουπίδια από το Δήμο Χίου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χίου. Η απόφαση της δημοτικής αρχής να επιβάλει ενιαία τέλη 1,6 ευρώ / τ.μ. στους κατοίκους και 3,2 ευρώ / τ.μ. οδηγεί σε μεγάλες αυξήσεις σε 8 από τα 10 δημοτικά διαμερίσματα του νησιού, εξισώνοντας αστικές με ημιαστικές περιοχές και στοχοποιώντας τα μικρομάγαζα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί σε ξεσηκωμό για να μην περάσει η πολιτική του χαρατσώματος του λαού και σημειώνει ότι ο λαός του νησιού πρέπει να απαιτήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο την απόσυρση της σχετικής απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χίου έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 5μμ η δημοτική αρχή Χίου επανεισάγει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη φοροεπέλαση στην πλάτη των λαϊκών οικογενειών, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια , που οδήγησε σε μια φανερά έωλη απόφαση,  με δεδομένη και τη συμβολή της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Εμείς , όπως και την προηγούμενη φορά θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας.

Θα δώσουμε τη μάχη με τον ένα δημοτικό σύμβουλο που έχουμε, να αποτρέψουμε το χαράτσι του 1,83 ανά τμ, να δείξουμε το δρόμο της φορολόγησης και των τελών της μεγάλης περιουσίας και των ελαφρύνσεων για τις λαϊκές οικογένειες.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση , ως ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη  στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσουμε τα λαϊκά συμφέροντά  , αλλά δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αλύγιστη δύναμη του λαού , όταν αναλαμβάνει την τύχη του στα χέρια του, δε συμφωνούμε με τη λογική της ανάθεσης σε σωτήρες!

Καλούμε λοιπόν τον κάθε Χιώτη και Χιώτισσα της πόλης  ή της περιφέρειας, το κάθε συνδικαλιστικό σωματείο και οργανωμένο κίνημα να κινητοποιηθούν, να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, για να αποτρέψουν τη νέα φοροληστεία της δημοτικής αρχής μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production