ChiosTV

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΤΗΣ VICTORIA’ S SECRET

Μπορεί το θέαμα που προσφέρουν να έχει… αμύθητη αξία, αλλά το ίδιο είχε αυτή τη φορά και το σύνολο που φορούσαν.

Η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima ήταν τα δύο «αγγελάκια» που έκαναν «ποδαρικό» στο υπέρτατο fashion show που ακολούθησε: οι δύο «άγγελοι» φόρεσαν τα Dream Angels Fantasy Bras, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα και περπάτησαν στο catwalk στο London’s Earl’s Court, το βράδυ της Τρίτης.

Κάθε ένα από το δύο σύνολα που αποκάλυπταν τα καλλίγραμμα κορμιά της Alessandra και της Adriana, που δημιουργήθηκε από τα κοσμηματοπωλεία Mouawad, ήταν φορτωμένο με 16.000 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια, με όλα τους να είναι ενωμένο με χρυσό 18 καρατίων. Μάλιστα, η δημιουργία τους πήρε 1.380 ώρες!


Οι αρχηγοί της επίδειξης: Adriana Lima (αριστερά) and Alessandra Ambrosio φόρεσαν τα πανάκριβα Dream Angels Fantasy Bras – κοστίζουν 2 εκατ δολ. το ένα- στο χθεσινοβραδινό φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret στο London’s Earl’s Court

Τα «καυτά» μοντέλα από την Βραζιλία έντυσαν τα κορμιά τους με το Fantasy Bra, που αποτελεί κάθε χρονιά τη μεγαλύτερη στιγμή και αποκάλυψη του show.

Η 33χρονη Adriana φόρεσε την μπλε με ασημί έκδοση του αστραφτερού συνόλου, που έντυνε το σφιχτό κορμί της από το ντεκολτέ της, μέχρι και λίγο πάνω από τους γοφούς της, ενώ η 33χρονη Alessandra φόρεσε την κόκκινη εκδοχή του. Η «ανάθεση» του βαριού και πλουμιστού αυτού «φορτίου» τους είχε γίνει στα μέσα Νοεμβρίου στο Fashion Show Mall στο Las Vegas.
Τόσο η Adriana, που είναι «αγγελάκι» από το 2000, όσο και η Alessandra που «ανήκει» στην εταιρεία εσωρούχων από το 2004 φορούσαν κάπες που έδιναν άλλο αέρα στην εμφάνισή τους.
Ο Ed Sheeran ήταν ο… τυχερός άντρας της βραδιάς, μιας και ήταν ο μόνος που «μοιράστηκε» το catwalk με τις καλλονές, καθώς του ανατέθηκε να τραγουδήσει την ώρα που τα δύο μοντέλα έβαζαν «φωτιά» στην πασαρέλα και αποκάλυπταν το φετινό «μυστικό» της εταιρείας.



Το 2013, η Candice Swanepoel ήταν εκείνη που στόλισε με 10 εκατομμύρια το κορμί της φορώντας το περσινό Fantasy Bra, που ήταν το πιο ακριβό Fantasy Bra μετά από αυτό του 2005, που είχε φορέσει η Gisele Bundchen.

Τέλειες αναλογίες, επίπεδες κοιλιές, γυμνασμένοι γλουτοί και κοιλιακοί περπατούσαν συνεχώς πάνω στην πασαρέλα το βράδυ της Τρίτης – άλλωστε ποιο μοντέλο της Victoria Secret έχει κάποια ατέλεια πάνω του;


Βραζιλιάνα θεά: Η 33χρονη Alessandra έδειχνε ακόμα πιο εντυπωσιακή με την κόκκινη κάπα και τους χιλιάδες πολύτιμους λίθους


Η πασαρέλα του Earl’s Court του Λονδίνου γέμισε από glitter και σέξι παρουσίες. Οι καλλονές περπάτησαν με τη μουσική συνοδεία του Ed Sheeran, αφήνοντας άφωνο τον ίδιο, αλλά και το κοινό του show, που μαγεύτηκε από τα καλλίγραμμα σώματα των supermodels

Η Karlie Kloss, η Doutzen Kroes (άφησε με το στόμα ανοιχτό τους πάντες αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 5 μήνες γέννησε), η Candice Swanepoel, η Joan Smalls και η Jourdan Dunn ήταν οι μερικές από τις αιθέριες υπάρξεις που χρωμάτισαν με τα εσώρουχά τους τη βραδιά.
Μουσικά τη βραδιά έντυσαν και δύο γυναίκες, η Taylor Swift – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – αλλά και η Ariana Grande.



Και, σε αντίθεση με την πασαρέλα του Fashion Week, τα μοντέλα κατάφεραν να καταστήσουν σαφές ότι αυτή είναι η απόλυτη εκδήλωση μόδας!






Δημιουργίες για όλα τα γούστα



Το χρυσό κορίτσι: Η Candice Swanepoel με χρυσά φτερά έδωσε το δικό της σόου πάνω στη σκηνή


Λευκά εσώρουχα για την 22χρονη Karlie Kloss


Αληθινή ομορφιά από την Behati Prinsloo. Αγαλματένιο κορμί και σέξι χαμόγελο


Φυλετική αισθητική με τεράστια πολύχρωμα φτερά 




Τι κορμί είναι αυτό… Η Ολλανδέζα καλλονή Doutzen Kroes σε αφήνει άφωνο με την κορμοστασιά της










Αιθέριες υπάρξεις μάγεψαν και καθήλωσαν όσους είχαν την τύχη να τις δουν από κοντά



Μυστηριώδης η Jourdan Dunn με το ασημί μπούστο της και τα ροζ φτερά






Τα φιλιά της στο κοινό στέλνει η Izabel Goulart





Διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη η σειρά PINK που απευθύνεται κυρίως σε φοιτήτριες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά


Η νεαρή τραγουδίστρια Ariana Grande επί σκηνής




Φιλιά στον αέρα. Η Doutzen και η Alessandra είναι ακόμα πιο ποθητές με τα μαύρα εσώρουχα


Φωτιά στα μαύρα! Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes και Alessandra Ambrosio είναι τόσο διαβολικά… όμορφες που σου κόβουν την ανάσα




Στιγμιότυπα από το φαντασμαγορικό σόου





Κοιτάξτε την: Η Karlie Kloss δείχνει την Taylor Swift που μάγεψε το κοινό αλλά και τα μοντέλα με τη φωνή της




Η Taylor Swift με το τραγούδι της, «Blank Space», η Ariana Grande και ο Hozier, επίσης «έντυσαν» με τις live perfomances τους το catwalk των πανέμορφων μοντέλων, που εμφανίστηκαν με attitude στην πασαρέλα, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ενώ μερικές από αυτές ήταν ακόμη πιο τυχερές, αφού το σετ εσωρούχων τους ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά φτερά.




Taylor Swift και Karlie Kloss μαζί στην πασαρέλα

protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production