ChiosTV

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ DAVID BECKHAM!

Ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πρωί του Σαββάτου, έχοντας και τον μεγάλο του γιο μαζί! Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι δυο τους τρόμαξαν πολύ αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

Ο πρώην άσος είχε πάει να πάρει τον γιο του από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Άρσεναλ, Ο Μπρούκλιν αγωνίζεται με την Under-16 των «κανονιέρηδων»!

trakare o david beckham 2

Το ατύχημα έγινε μεταξύ του αυτοκινήτου του Μπέκαμ και ενός άλλου οχήματος. Έγινε κοντά στις εγκαταστάσεις των «κανονιέρηδων» και άνθρωποι από το προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ απομάκρυναν τον κόσμο από το σημείο, στο οποίο τα δυο οχήματα τράκαραν.

trakare o david beckham

Είναι χαρακτηριστικό πως ο «Μπεκς» έφυγε με ένα άλλο αμάξι, καθώς το δικό του μετά το συμβάν δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, ο Μπέκαμ έπιανε τον ώμο του, μετά το συμβάν.

trakare o david beckham 1

Εδώ να πούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε τρακάρει και στο Λος Άντζελες με τον Μπρούκλιν στην θέση του συνοδηγού πέρσι και πριν μερικούς μήνες είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του προσπαθώντας να αποφύγει παπαράτσι.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production